Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Bouw

Bouw

Artikelen 1 tot 24 van 60 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 60 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bouw Premiums

Promotiemateriaal voor bouw bedrijven

Bent u op zoek naar een premium voor een Bouwbedrijf? Wij hebben een ruim assortiment voor deze branche! onze bouw premiums zijn allemaal te voorzien van een opdruk van uw tekst of logo. Geef uw klanten een leuke attentie van uw bedrijf. 

Aanbod bouw premiums

Qua assortiment moet u bijvoorbeeld denken aan producten als rolmaten, bouwhelm sleutelhangers, meetlinten, schaallinialen enzovoorts.

Opdruk op uw bouw artikelen

Bijna alle onze artikelen zijn te voorzien van een opdruk of andere manier van personalisatiet. Als u bij uw offerteaanvraag uw logo (of tekst) meestuurt dan maken we geheel vrijblijvend een digitaal voorbeeld voor u dat we met de offerte meesturen. Dit verplicht u tot niets maar geeft u wel meteen al een goed beeld van hoe het artikel er eventueel uiteindelijk uit zou komen te zien indien u over zou gaan tot aanschaf.

Stuur uw artwork liefst door als lijnbestand in bestandsformaat PDF of EPS. Indien het losse tekst betreft graag even het gewenste lettertype en de gewenste drukkleur doorgeven aub. Indien er specifieke PMS drukkleuren gebruikt dienen te worden deze ook even los bijvermelden.

Niet gevonden wat u zocht?

Bent u op zoek naar een specifiek artikel maar heeft u het op onze website niet kunnen vinden? Grote kans dat we het toch hebben! Neem even contact met ons op middels een mailtje of telefoontje en we gaan meteen voor u aan de slag. U krijgt doorgaans binnen een uur reactie van ons tijdens kantooruren!

Bedrukte bouw premiumsPR Products!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden