Stay At Home

Stay At Home

Verkrijgbaar in de kleur
 1. Blauw (5)
 2. Geel (2)
 3. Groen (4)
 4. Hout (3)
 5. Oranje (3)
 6. Paars (1)
 7. Rood (5)
 8. Roze (1)
 9. Wit (3)
 10. Zie foto (31)
 11. Zilver (1)
 12. Zwart (5)
Merk
 1. Clipper (7)
 2. PR Products (21)
 3. Pr Products (1)
 4. Toppoint (8)
Prijs
 1. € 0 - € 10 (29)
 2. € 10 - € 20 (6)
 3. € 20 - € 30 (2)

Artikelen 1 tot 24 van 37 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 37 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

People@Home concept

Het Coronavirus houdt ons allemaal bezig. We zitten in een situatie die we nog niet eerder hebben meegemaakt. Onze wereld ziet er anders uit, dat merk je aan alles.

Dit tijdelijk concept is gericht op de grote aantallen mensen die nu en de komende weken thuis werken. Wij bieden met dit concept een werkgever de mogelijkheid zijn medewerkers of klanten te bedanken, te stimuleren en zijn of haar waardering uit te spreken voor de inzet en het aanpassingsvermogen. Het kan dus een cadeau zijn, maar ook om het thuiskantoor aan te kleden. We hebben ook een pakket samengesteld specifiek voor kinderen en een pakket voor bedrijven die medewerkers willen laten sporten om zo goed mogelijk fit te blijven.

Er is keuze uit 8 pakketten die je onbedrukt of met opdruk kunt bestellen. Dit kan al vanaf 25 sets (2 zelfs vanaf 10 sets). Wij regelen alles vanaf het moment dat we een keuze van pakket en adressen hebben ontvangen. Elk pakket wordt nadat deze gereed is gemaakt naar elk individueel adres verstuurd, je hoeft er zelf niet voor op stap! Wij bieden ook de mogelijkheid bij elk pakket een persoonlijke brief toe te voegen, daarvoor hebben wij een mooie standaard brief die wij aanpassen naar uw huisstijl en bedrijfsnaam. Maar natuurlijk is het ook mogelijk een eigen custom made brief digitaal aan ons aan te leveren die wij dan toevoegen aan de pakketten.

Dus het zijn slechts 3 eenvoudige stappen:

 1. pakket keuze opgeven
 2. aantal opgeven en adressen aanleveren
 3. wij doen de rest

Naast onze 8 sets vindt u in deze categorie leuke ideeën om uw personeel of klanten te bedanken en uw waardering uit te spreken.

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden