Rugzak bedrukken

Rugzakken bedrukken

Wilt u rugzakken laten bedrukken? Dan bent u bij promotiemateriaal.nl aan het goedkoopste adres! Wij kunnen rugzakken bedrukken in 1 of meerdere kleuren. We hebben voldoende keus om een rugzak te leveren die perfect aansluit bij uw huisstijl.

Uw rugzak bedrukken we middels zeefdruk. Dit is een zeer duurzame en slijtvaste drukmethode. Bovendien kunnen we met zeefdruk perfect uw huisstijlkeuren drukken, we drukken namelijk in PMS kleuren.

Er is een groot aantal types rugzakken die we bedrukken. Van goedkope promotionele rugzakken tut stoere, stevige hikers rugzakken. De rugzak bedrukken we op het daarvoor bestemde gebied, welk gebied dit is vindt u bij de productspecificaties. Hier staat ook het te bedrukken formaat vermeld, dat bedrukkingsformaat is in de meeste gevallen zeer ruim zodat we uw rugzak kunnen voorzien van een goed opvallende opdruk. Wilt u juist een kleien, subtiele opdruk? Dat kan natuurlijk ook aangezien we zeer fijne details ook kunnen bedrukken.

Trip Rugzak bedrukken

Een van onze populairste rugzakken is de rugzak Trip. Deze Rugzak van 600 D polyester met royaal hoofdvak, voorvak, verstelbare, gewatteerde schouderriemen en waterafstotende binnenzijde is bovendien erg voordelig. Deze stevige tas is verkrijgvaar vanaf € 3,19 per stuk en heeft een minimale afname van slechts 50 stuks. Deze tas is verkrijgbaar in de kleuren blauw, bruin, grijs, groen, lime, oranje, rood, roze, wit en zwart. Altijd een kleur die aansluit bij uw huisstijl!

Voor de meeste van onze rugzakken geldt:

- 8 werkdagen levertijd inclusief opdruk
- De meeste modellen al vanaf 50 stuks
- Gratis digitaal voorbeeld met uw logo
- Super scherpe prijzen!

We kunne de rugzakken natuurlijk ook leveren zonder bedrukking voor onze super scherpe groothandelsprijzen.

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden