Non woven draagtas bedrukken

Non Woven Draagtassen bedrukken

Wilt u een non woven draagtas bedrukken? Zoek dan niet verder! Wij zijn hét adres dat non woven draagtassen laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Deze tassen zijn al jaren een van de populairste promotieartikelen in de markt. Non woven draagtassen laten drukken is zo populair omdat dit artikel een bijzonder goede blikvanger is bij bijvoorbeeld beurzen en andere evenementen. Ideaal bovendien om uw klanten iets in mee te geven. Denk aan folders, catalogi of ander promotionele gifts.

Voordelen non woven draagtas bedrukken

Andere voordelen van non woven draagtassen bedrukken zijn bijvoorbeeld het grote drukoppervlak (al gauw zon 30 x 30 cm) of de sterkte van de tas: Non woven is een uiterst sterk en duurzaam materiaal waardoor de tassen een flink gewicht kunnen dragen.

Wat is non woven materiaal?

Non woven materiaal is een stof die niet geweven of gebreid is. Er word dus niet eerst garen gemaakt maar de vezels worden in een vlies gelegd en aan elkaar gehecht. Wilt u hele fijne detail op uw non woven draagrassen laten bedrukken? Dit raden we af. De stof is hier wat te grof voor. Kiest u er in dat geval voor om een katoenen tas te laten bedrukken.

Non woven draagtassen laten drukken, hoe wekt het?

Het is eigenlijk heel simpel: u levert uw logo aan en wij doen de rest! We sturen u binnen 24 uur een digitaal voorbeeld toe van hoe we uw logo op de non woven draagtassen bedrukken. U geeft vervolgens uw feedback. Na uw akkoord gaan we uw non woven draagtassen laten drukken door onze drukkerij waarna u het product binnen ongeveer 8 dagen in huis hebt.

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden