Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Weekendtas bedrukken

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Weekendtassen bedrukken als promotioneel geschenk

Een weekendtas bedrukken met een bedrijfslogo, slogan of tekst kan bij ons al vanaf 25 stuks. Een weekendtas is voor iedereen gemakkelijk om te hebben. We hebben deze tassen in diverse uitvoeringen en modellen en in verschillende kleuren beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden eens rustig en bij vragen kunt u altijd even contact opnemen per mail of telefonisch.

Weekendtas bedrukken? Gratis vrijblijvend digitaal voorbeeld

Heeft u concrete interesse om eventueel een tas bij ons te gaan bestellen met bedrukking? Maar zou u toch eerst graag nog even een digitale drukproef zien voordat u de definitieve beslissing neemt? Hiermee krijgt u een goed beeld van het eindresultaat. Stuur ons hiervoor even uw logo, tekst of ander bestand toe. Liefst een vector bestand opgeslagen in PDF of EPS bestandsformaat. Geef ons daarnaast even de gewenste kleur tas en de kleur waarmee u de weekendtassen bedrukken wilt.

Fysiek sample ter referentie van de kwaliteit

Wilt u naast een digitale drukproef ook de tas zelf nog even fysiek beoordelen? Geen probleem! Wij sturen u met alle plezier kosteloos een model op. Vermeld daarbij even de gewenste kleur en het afleveradres en we sturen u er dezelfde dag nog 1 toe.

De levertijd bij een uiteindelijke bestelling is bij tassen ongeveer 8 werkdagen na akkoord van de (officiële) digitale drukproef. Voor een weekendtas bedrukken order dient u dus rekening te houden met een levertijd van grofweg 2 weken. Heeft u een krappe(re) deadline? Bel ons even voor de snelst mogelijke levertijd. Bij ruimte in de planning van de drukkerij kunnen we wellicht nog iets voor u regelen!

Weekendtassen bedrukken? PR Products Promotiemateriaal!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden