Inoxcrom Pennen: Nieuw in ons assortiment

Inoxcrom is een Spaanse pennenfabrikant, gevestigd in Barcelona.

Het bedrijf werd opgericht in 1955,  Manuel Ferrandis bracht een ​​self-made pen op de markt, de Inoxcrom 55. De naam Inoxcrom is afgeleid van staal en chroom.

De jaren daaropvolgend onderhoudt Inoxcrom een portfolio met betaalbare vulpennen, pennen en andere kantoorartikelen. De onderneming brengt haar producten op de markt in meer dan 80 landen en richt kantoren op in Duitsland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Inoxcrom vulpennen werden een van de favoriete geschenken voor Spaanse kinderen in de jaren 80. In 2003 was het bedrijf een van de 10 marktleiders in de wereld en de absolute marktleider in Spanje. In die jaren produceerde het bedrijf ongeveer 150 miljoen eenheden per jaar, waarvan 70% van haar omzet in het buitenland werd gegenereerd.

Momenteel voert Inoxcrom een breed assortiment pennen. Deze worden veel verkocht in de kantoorboekhandel, maar ook als relatiegeschenk. De fabriek in Spanje beschikt over een geavanceerde drukkerij waar alle wensen van de zakelijke klant verwezenlijkt kunnen worden. De pennen kunnen veelal rondom bedrukt, gegraveerd of in 3d bedrukt worden.

Bekijk het Inoxcrom assortiment hier.

Laat een reactie achterviagra