Hoeden

Hoeden

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Rode Duivels hoeden bestellen

Hoeden Rode Duivels voor het WK 2018!

Leuke hoeden in de kleuren van de belgische vlag, met belletjes of in viking stijl? We hebben enkele grappige hoeden welke ideaal als fanartikel in te zetten zijn en te voorzien zijn van een bedrukking van uw bedrijfslogo of een slogan.

Rode Duivels hoeden als promotieartikel!

Gebruik deze hoeden met uw bedrijfslogo of slogan bijvoorbeeld voor een spaaractie! Succes en meer klanten zijn gegarandeerd, en iedereen loopt rondom en tijdens wedstrijddagen met uw hoeden rond. Een hoge attentiewaarde en goed voor de naamsbekendheid en exposure van uw organisatie!

Rode Duivels Hoeden bedrukken?

De rode duivels hoeden bedrukken we middels transferdruk op de voorzijde. Om een indicatie te krijgen van de mogelijkheden qua grootte en verhouding van de opdruk ten opzicht van de hoed kunnen we voor u altijd even een digitaal voorbeeld opmaken. Stuur ons even het logo, de tekst of ander drukbestand als vectorbestand toe en we gaan voor u aan de slag.

Wanneer u erbij vermeld om hoeveel stuks het eventueel zou gaan doen we er meteen een scherpe offerte op maat bij. 

OP = OP!

Let op, tijdens het vorige WK voetbal in 2014 en EK 2016 hebben we veel klanten moeten teleurstellen nadat zij wat later contact opnamen met interesse voor de Rode Duivels fanartikelen met bedrukking. Nu is het uiteraard geanticipeerd op grotere interesse maar het blijft steeds "gevaarlijk" om uw bestelling lang uit te stellen. Houd hier dus rekening mee!

Ook voor uw Rode Duivels artikelen met en zonder bedrukking: PR Products!

Meer rode duivels artikelen

Ga terug naar de hoofdcategorie Rode Duivels

 

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden