Koningsdag

Koningsdag

Verkrijgbaar in de kleur
  1. Blauw (1)
  2. Oranje (2)
  3. Rood (1)
  4. Wit (1)
Merk
  1. PR Products (1)
  2. Toppoint (1)
Prijs
  1. € 0 - € 1 (1)
  2. € 1 - € 2 (1)

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Koningsdag oranje artikelen

Premiums voor koningsdag 2020 goedkoop bestellen!

27 april is het zover, koningsdag 2020! Door het hele land is het dan weer groot feest en alles zal oranje en rood-wit-blauw kleuren! Het is het ideale moment om met behulp van leuke oranje artikelen uw bedrijf in de spotlights te zetten.

Uitgebreid assortiment koningsdag artikelen 2020

Wij bieden een groot assortiment oranje artikelen aan die zeer geschikt zijn om in te zetten als promotieartikel of gadget tijdens koningsdag. Van petjes, zonnekleppen en gekke hoedjes tot t-shirts, zonnebrillen en toeters tot opblaassticks bobhats en fluitjes. Bekijk alles eens op uw gemak en vraag bij interesse een offerte op maat op!

Bedrukken

Een groot deel van de artikelen is tevens te voorzien van een bedrukking. Houd u bij bedrukte artikelen rekening met een levertijd van ongeveer 2 tot 2.5 week. U krijgt na het insturen van de order en het drukbestand altijd eerst nog een digitale drukproef ter goedkeuring alvorens uw bestelling definitief in gang wordt gezet. Het drukbestand dient een lijn- (of vector) bestand te zijn en krijgen we het liefst aangeleverd in bestandsformaat PDF of EPS.

Onbedrukte artikelen kunnen we vaak binnen 1 of 2 werkdagen al leveren, mits voorradig uiteraard.

Samples bestellen

Heeft u een specifiek artikel gevonden dat u aanspreekt maar zou u alvorens te bestellen het toch graag nog eerst even in het echt willen zien en voelen? Dat kan uiteraard. Mail (of bel) ons dan even het artikelnummer door samen met het gewenste afleveradres en we sturen u dezelfde dag nog een exemplaar kosteloos toe. U kunt het artikel zo zelf even beoordelen en vervolgens beslissen of u tot aanschaf wilt overgaan of niet.

Digitaal voorbeeld met uw logo

Wilt u een van onze koningsdag artikelen bestellen met een bedrukking van uw logo of een specifieke tekst, en zou u graag eens middels een digitaal voorbeeldje willen zien hoe het eindresultaat eruit zou zien? Dat kan! We maken met alle plezier kosteloos een digitaal voorbeeldje voor u van het artikel naar keuze met daarop de door u gewenste bedrukking.

In dat geval hebben we alleen even een goed drukbestand nodig óf de tekst met bijbehorende lettertype en gewenste drukkleur(en).

PR Products, ook voor het bestellen van al uw koningsdag oranje artikelen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden