Horeca

Horeca

Artikelen 1 tot 24 van 77 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 24 van 77 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

HORECA Promotiemateriaal

Promotiemateriaal voor de horeca

Bent u op zoek naar een Promotiemateriaal voor een horeca gelegenheid? Wij hebben een ruim assortiment voor deze branche! onze hotel, restaurant en café premiums zijn allemaal te voorzien van een opdruk van uw tekst of logo. Geef uw klanten een leuke attentie van uw etablissement. 

Voorbeelden horea promotiemateriaal

Enkele artikelen die in deze categorie te vinden zijn: horeca pepermuntjes (in allerlei soorten en maten), bedrukte suikerzakjes, suiker- en melksticks, wegwerkbekers met bedrukking, roerstaafjes met opdruk, bedrukte napolitains, placemats, bestekzakjes etc.

Samples ontvangen?

Heeft u 1 of enkele artikelen gezien waar u in geïnteresseerd bent en wilt u graag eens een exemplaar ontvangen om zelf te beoordelen? Geen probleem, we sturen u gratis een sample toe. Mail ons even het artikelnummer en (indien van toepassing) de kleur die u in gedachte heeft en we sturen u dezelfde werkdag nog een modelletje toe.

Levertijden

Let goed op de vermeldde levertijden per artikel. Deze kunnen erg verschillen. De meeste voorraad artikelen hebben een levertijd van 2 weken, de productie artikelen zoals de chocolade artikelen en de koekjes in eigen flowpack die hebben een levertijd van 4 tot 5 weken na akkoord digitale drukproef.

Gratis drukproef ontvangen?

Is er een artikel waarvan u eens kosteloos een drukproef zou willen ontvangen met uw eigen logo of bedrukking erop? Om te kijken hoe het eventuele eindresultaat er ongeveer uit zou kunnen zien? Geen probleem! Mail ons even uw opdrukbestand(en) en eventuele tekst(en) met een globale beschrijving van uw wensen en we gaan voor u aan de slag.

Bedrukt horeca promotiemateraal: PR Products!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden