Reistas bedrukken

Reistassen laten bedrukken met uw logo als relatiegeschenk

Bij het uitzoeken van een geschikt relatiegeschenk zijn steeds vaker ook tassen in trek. Bijvoorbeeld een reistas bedrukken met het bedrijfslogo voor uw personeel. Dat is een cadeau waar men ook daadwerkelijk iets aan heeft, én dat tevens attentiewaarde heeft. Reistassen laten drukken kan opvallend en groot op een opvallend gekleurde tas, maar ook subtiel en klein op een zakelijke zwarte tas. De mogelijkheden zijn divers qua verkrijgbare kleuren en opdrukmogelijkheden en dus voor elk bedrijf een optie. Reistassen bedrukken zowel als relatiegeschenk als voor uw eigen personeel!

Vanaf welke afname kan ik reistassen laten bedrukken?

De minimale afname voor reistassen laten drukken ligt meestal op 10 á 25 stuks, afhankelijk van de stuksprijs. Vaak moet er voldaan worden aan een minimale orderwaarde, waardoor de minimale afname voor duurdere tassen wat lager ligt dan bij ietwat meer voordelige modellen.

Reistas bedrukken, kan dit in meerdere drukkleuren?

Bij de meeste reistassen is het maximaal mogelijk om in 1 kleur de bedrukking te plaatsen. Het is bij dergelijke grote artikelen vaak lastig om te dusdanig goed te bevestigen dat men de afzonderlijke drukgangen goed op elkaar kan afstemmen. Daarnaast is het vaak ook mooier en rustiger qua uitstraling om slechts gebruik te maken van 1 drukkleur. Full colour bedrukking op reistassen is sowieso niet mogelijk (bij ons). We hebben wel enkele modellen tassen waarop dit mogelijk is. Bij concrete interesse kunt u ons altijd om aanvullende informatie vragen per mail.

Reistassen bedrukken? PR Products Promotiemateriaal!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden