Opvouwbare boodschappentas bedrukken

Opvouwbare boodschappentassen bedrukken

Steeds meer een trend: Opvouwbare boodschappentassen laten drukken met uw eigen logo. Door het verbod op gratis plastic tasjes nemen steeds meer mensen hun eigen tas mee met het boodschappen doen. En een opvouwbare tas is wel heel erg handig! Je stopt hem bijvoorbeeld gewoon in je handtas.

 Opvouwbare boodschappentassen laten bedrukken is bovendien niet duur! Het is een van de voordeligste tassen die we leveren. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Een Opvouwbare boodschappentas bedrukken is erg eenvoudig: Levert u ons de gewenste logo’s of teksten aan en wij maken voor u een digitaal voorbeeld die u goedkeurt of bijstelt alvorens wij uw opvouwbare boodschappentassen laten drukken.

 Wilt u een kleine oplage opvouwbare boodschappentassen laten bedrukken? Ook dat kan bij Promotiemateriaal.nl. Opvouwbare boodschappentassen bedrukken we al vanaf 100 stuks. Maar ook voor (veel) grotere aantallen kunt u natuurlijk bij ons terecht. We hebben enorme aantallen op voorraad en kunnen ze met bedrukking snel leveren. Denk aan een levertijd van 4 tot 8 werkdagen (dit verschilt per model). Onbedrukt kunnen we ze al de volgende werkdag bij u afleveren, ongeacht het aantal. De verzending is altijd gratis!

 De verschillende modellen opvouwbare boodschappentas bedrukken we op verschillende posities. Zo kunnen we sommige modellen op het etui bedrukken en andere weer op de tas zelf. Op de productpagina’s vindt u alle informatie over de te bedrukken posities. Daarbij staan ook de opdrukformaten vermeld.

 Overweegt u om opvouwbare boodschappentassen laten bedrukken? Kijkt u vooral eens naar het model ‘sleutelhanger winkeltas’. Dit is ons populairste en tevens goedkoopste model! Te bedrukken op zowel hoesje als op het tasje zelf. Heeft u vragen? Wij horen het graag van u.

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden