Overhemden

Overhemden

Verkrijgbaar in de kleur
  1. Blauw (4)
  2. Groen (4)
  3. Navy (4)
  4. Oranje (4)
  5. Rood (4)
  6. Roze (4)
  7. Wit (4)
  8. Zwart (4)
Prijs
  1. € 20 - € 30 (4)

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Bedrukte overhemden

Overhemden bedrukken

Chique bedrukte overhemden voor op de werkvloer in de horeca nodig, of mooie overhemden met borduring voor tijdens uw beurs of ander evenement? Grote kans dat u bij PR Products slaagt voor geschikte blouses met opdruk of blouses met borduring. We bieden een breed aanbod in kwaliteit en kleuren, dat de keuze voor de juiste overhemden  voor u vergemakkelijkt!

Levertijd bedrukte overhemden

De gemiddelde levertijd van een overhemd  met bedrukking zo'n 2 tot 3 weken. Dit kan vaak sneller, maar dan wel in overleg met u. Indien u een specifieke deadline hebt, laat het ons even weten. We gaan vervolgens kijken wat realiseerbaar is.

Sample overhemd

Heeft u een overhemd gevonden die u aanspreekt maar wilt u toch graag alvorens te bestellen een modelletje zien? Geen probleem! Geef ons even door om welk model het gaat en we sturen u dezelfde dag nog een modelletje toe.

Pasmaatjes

Indien een eventuele order 'in de maak' is het natuurlijk ook altijd mogelijk om voor de juiste maatvoering enkele pasmaatjes toe te sturen zodat u uw medewerkers kan laten passen voor de correcte maat. Informeer bij ons voor de mogelijkheden.

Overhemden bedrukken met logo: PR Products!

Meer kleding bedrukken?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Kijkt u nog eens bij een van onze andere kleding productgroepen:
Badjassenbodywarmersbroekenfleecehanddoekenhoedenjassenkinderkledingkoksmutsenmutsenpetjespolo shirtsregenkledingschortensjaalssportkledingstrohoedensweaterst-shirts en veiligheidskleding.

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden