Bestelinformatie Onbedrukt

Bestelinformatie Onbedrukt

Voorwaarden bestellingen onbedrukt

(kijk HIER voor bestelinformatie bedrukte goederen)

Al onze artikelen zijn te voorzien van een bedrukking, maar u kunt ze natuurlijk ook zonder opdruk bestellen voor onze zeer scherpe groothandelsprijzen. De prijs per stuk staat bij elk product vermeld. Wij vragen u vriendelijk de minimale afname die op de productpagina vermeld staat te respecteren.

De Levertijd van onbedrukte goederen is gemiddeld zo'n 2 tot 3 werkdagen, mits voorradig in onze magazijnen in Nederland. Bij een langere levertijd nemen we meteen contact met u op.

Enkele aandachtspunten:

  • Alle op onze website genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
  • De verzendkosten voor onbedrukte goederen bedragen altijd € 9,00, ongeacht het aantal stuks. Vanaf € 750,00 excl. btw verzenden we gratis.
  • Wilt u verschillende artikelen bestellen? In dat geval is het het makkelijkste als u ons even een mailtje stuurt.
  • Facturatie geschiedt na bestelling per mail. Wij verzoeken u de factuur binnen 8 dagen te betalen. In sommige gevallen kan het voorkomen dat we pas verzenden na ontvangst van de betaling. In dat geval nemen we eerst contact met u op.

Bestelinformatie Kerstpakketten 

Voorwaarden bestellingen kerstpakketten

WIE HET EERST KOMT... HEEFT DE BESTE KEUZE

Door het tijdig plaatsen van uw bestelling voorkomt u dat de artikelen van uw keuze al uitverkocht zijn. Tijdig bestellen geeft u de zekerheid van de beste keuze.

VROEGE LEVERING = ZEKERE LEVERING

Houdt u er rekening mee dat er door weers-, verkeers- en andere omstandigheden onvoorziene vertraging in de uitlevering kan ontstaan. Laat daarom uw pakketten altijd een ruime periode vóór de dag van uitreiking afleveren. U kunt hiermee teleurstellingen voorkomen. TIP: Rekening houdend met de kerstvakantie worden de pakketten steeds vaker rond 5 december uitgereikt.

UITERSTE BESTELDATA

– Voor levering vóór 5 december 2014 is de laatste besteldatum 11 november 2014*
– Voor levering vóór 16 december 2014 is de laatste besteldatum 18 november 2014*
* Acceptatie bestellingen uitsluitend na ontvangst van de voor akkoord getekende orderbevestiging!

BEZORGING

Vermelde pakketprijzen zijn exclusief bezorgkosten. Deze worden op basis van ordergrootte, afleversituatie, bijzondere wensen e.d. in overleg vastgesteld. Zie hier de verzendkosten:
 

TRANSPORT- EN AFLEVERSERVICE

Door uw medewerking wordt tijdige bezorging verzekerd. Laat ons weten of bijv. aflevering buiten de openingstijden van uw afleveradres mogelijk is. Of en wanneer uw afleveradres met grote vrachtauto’s te bereiken is etc. Wij zijn graag tijdig geïnformeerd over omstandigheden welke vooraf bij de chauffeur bekend dienen te zijn. Aflevering kan uitsluitend plaatsvinden bij het opgegeven adres. Wijzigingen in het afleveradres, afstapelen, intern transport/trap/lift etc. zijn vooraf altijd bespreekbaar.

Kosten door afwijkingen van de gemaakte afspraken kunnen worden doorbelast.

PALLETHANDLING

Aflevering is standaard op euroformaat één malige houten pallets. Wij berekenen hiervoor geen statiegeld. Graag ontvangen wij daarom bij aflevering (wissel) pallets retour.

VOORBEHOUD

Prijzen in de catalogus en op deze website zijn inclusief verpakkingsbelasting, exclusief btw en onder voorbehoud van drukfouten en eventuele toeslagen als gevolg van overheids besluiten, milieukosten en anderszins. Wijzigingen in prijs of samenstelling als gevolg van bijv. tegenvallende oogst- en/of vangstresultaten zijn voorbehouden. Wij behouden ons het recht voor om in die gevallen de artikelen door gelijkwaardige te vervangen.

BETALING

Leveranties geschieden, tenzij anders met u overeengekomen, uitsluitend tegen betaling uiterlijk op laatste dag vóór de dag van aflevering. Na ontvangst van uw opdracht ontvangt u daarom zo spoedig mogelijk onze opdrachtbevestiging en factuur. U bent dan in de gelegenheid dit tijdig in uw fi nanciële administratie te verwerken. Stagnatie in betaling en daardoor te late aflevering van uw opdrachten kan zo worden voorkomen.

LEVERINGSVOORWAARDEN

Daar waar bovenstaande voorwaarden niet in voorzien, zijn op alle leveranties onze gebruikelijke Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Goederen blijven ons eigendom totdat deze volledig door opdrachtgever zijn betaald.

© Tekst en Beeld vallen onder de copyright regeling. Gehele of gedeeltelijke overname hiervan, zonder schriftelijke toestemming is verboden. Overtreding is strafbaar volgens Nederlands Recht.

Alle bedrijfsprocessen worden uitgevoerd onder toepassing van een op ISO 9001 based quality management system.

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden